Gallery images don't display

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  CTHthemes 3 weeks, 4 days ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #15269

    acoustic
    Participant

    Supported

    I’ve uploaded several new images and created gallery posts for them. In the Gather Gallery settings, I added the Gallery IDs for my new images. However, they’re not showing on the page. If I replace my Gallery IDs with the demo content IDs, those pictures display properly. How can I get my own images to show correctly?

    Thanks!

    #15283

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please send me the page address + wp-admin account to check.

    #15290

    acoustic
    Participant

    Supported

    The page address is https://www.mcyc.us/mcyc/.

    I would prefer not to share our site’s administrative credentials.

    I’m attaching a screenshot showing the settings for the Gather Gallery that was included in the demo. I’ve added IDs for one of the demo images and one of my own. The demo image shows up, but mine doesn’t.

    I also added an Images Gallery and another Gather Gallery to see if creating a new one would solve the problem. Both of these are using only my image, and neither will show the image.

    There’s nothing special about the images I’m trying to use. They’re just JPGs. For some reason though, my personal images won’t display in this theme.

    #15291

    acoustic
    Participant

    Supported

    Image attached

    #15292

    acoustic
    Participant

    Supported
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #15298

    acoustic
    Participant

    Supported

    I finally figured it out. The new images were missing categories. Once I assigned those, the images displayed properly.

    #15308

    CTHthemes
    Keymaster

    You can also use Images Gallery element instead which select images right from Media Manager ( not get images from Gather Galleries menu )

    #15309

    acoustic
    Participant

    Supported

    Thanks for the tip. I also tried Images Gallery (see setup screenshot above), but the images didn’t display on the public page with that either. Perhaps that was due to missing categories as well.

    However, when I added the categories to Gather Gallery, that solved the problem.

    #15312

    CTHthemes
    Keymaster

    I will try to fix it. Thanks.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.