Header slide image issue

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  CTHthemes 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #16789

    donzy
    Participant

    Supported

    Hi,
    http://living-traveling.com/en/home-2/

    If you go on my site (see the link) you will see that the images in the header are not appearing. I put three images as slide show in the header, background to the name site, and now they’re disappeared. There’s only that grey background.
    How can I fix it?

    When I watch the site using wordpress it’s all fine, and the images are ok, but when I look it without being connected in wordpress (both with pc and smartphone) it appears grey. Also for other friends who I asked this thing, they told me the same.

    I don’t know what happened, I never touched the page or the code. What can I do?

    Thanks

    Riccardo

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #16799

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, what’s then cache plugin you are using? It just minify theme style.css file not all theme .css files so it cause the error.
    Please correct the plugin minifier settings
    Or you can try this style in Springbook Options -> Custom Code tab -> CSS Code – Large Desktop View editor:

    
    .slideshow-slider {
       position: absolute;
    }
    

    Thank you.

    #17239

    donzy
    Participant

    Supported

    I’m using W3 Total Cache

    #17277

    CTHthemes
    Keymaster

    Ok, send me your wp-admin account to check.

    Thank you.

    #17402

    donzy
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #17417

    CTHthemes
    Keymaster

    The info is incorrect. Please check it.

    #17432

    donzy
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #17456

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, did you find solution for the problem? I can see the image now?

    #17474

    donzy
    Participant

    Supported

    No, it’s still not working the image slider (only in the home page, in the other pages they work, because there is only one picture and not a slide show).
    I attach the screenshot here.

    The problem is only with the homepage (both languages) in every device (pc, smartphones, talbets).

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #17478

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please correct minify settings. This is why the slider works with logged in mode: http://prntscr.com/hfu4pk

    And this is correct order for css files: http://prntscr.com/hfu5ua

    plugins.css -> style.css -> custom.css

    #17489

    donzy
    Participant

    Supported

    Hi,
    ok I fixed the order of the css files, but it still not working.
    Same “grey” background in the homepage slider.

    I really don’t know what happened.

    #17499

    CTHthemes
    Keymaster

    It’s now working with new Minify configuration.

    #17520

    donzy
    Participant

    Supported

    Yes I tried to refresh everything and it’s working.

    Thank you very much.

    Ric

    #17532

    CTHthemes
    Keymaster

    You are welcome 🙂

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Header slide image issue’ is closed to new replies.