joomla 3.5 update

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  CTHthemes 1 year, 12 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #7753

    renita01
    Participant

    Support Expired

    After the joomla 3.5 update I get a black screen with no editing options in the azura pagebuilder. I have the momentum template version 3.0 and azura pagebuilder version 2.2.1, azura option 2.2 and azura content 2.2.

    Are these compatible with joomla 3.5? How do I fix the site so I can edit the pages?

    #7756

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi,
    Please edit your edit.php file like this: http://prntscr.com/ajeite
    ( \Root/administrator/components/com_azurapagebuilder/views/page/tmpl/edit.php file )
    //new update for 3.5
    JHTML::_(‘behavior.modal’);

    #7757

    renita01
    Participant

    Support Expired

    Thank you soooo much! That did the trick.

    #7760

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi,
    The new template version was submitted and will be available soon for download. It will completely compatible with joomla 3.5

    Thank you

    #8336

    itefectivos
    Participant

    Unknow

    i have the same error but file

    ( \Root/administrator/components/com_azurapagebuilder/views/page/tmpl/edit.php file )

    doesn’t exists,

    i have, azura+joomla 3.5, after upgrade to joomla3.5 the edit function is broken

    there is a
    components/com_azurapagebuilder/views/edit/tmpl/edit.php file, but it has the: JHTML::_(‘behavior.modal’);

    please help

    #8337

    itefectivos
    Participant

    Unknow

    i have azura pagebuilder 2.2 with joomla 3.5

    where can i get azura 2.3? in themeforest i only have access to the template i purchased but azura version is still 2.2

    #8346

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi itefectivos, what’s your template?
    And there is a edit.php file in \Root/administrator/components/com_azurapagebuilder/views/page/tmpl/ folder. Please check again.

    #8408

    Tiago7
    Participant

    Unknow

    HI
    That code fix is not working for me.
    I have the capture template, and in the aazura edit.php the lines nr its not even the same.
    Please help, I need to change my website.
    thanks

    #8417

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi Tiago7,
    Please try this fix:

    
    Edit your edit.php file like this: http://prntscr.com/apqv8x
    
    ( \Root/administrator/components/com_azurapagebuilder/views/page/tmpl/edit.php file )
    //new update for Joomla 3.5
    JHTML::_('behavior.modal');
    
    You can also remove this line of code: http://prntscr.com/apqw2p
    
    To fix the issue bellow.
    
    Undefined index: myTab in /Applications/AMPPS/www/joomlaoyster/libraries/cms/html/bootstrap.php on line 752
    
    <?php //echo JLayoutHelper::render('joomla.edit.params', $this); ?>
    
    
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.