Oyster and Joomla 3.7

This topic contains 19 replies, has 3 voices, and was last updated by  CTHthemes 2 months ago.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #13885

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Hello,
    I updated to joomla 3.7 and the page stop to works.
    I think is because Oyster, because the page looks blank until I change to other template.

    Is there any fix for the new joomla version?
    Thanks is advance!!

    Emilio.

    #13892

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please send me your administrator and ftp accounts to check.

    #13971

    emilio_n
    Participant

    Support Expired
    This reply has been marked as private.
    #13979

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please check the info. I can’t login to admin area.

    #13983

    emilio_n
    Participant

    Support Expired
    This reply has been marked as private.
    #13986

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, would you show me the error? I can still edit page elements and view them in front-page: http://prntscr.com/f5trh9

    #13989

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    The problem is when I try to upgrade to joomla 3.7
    Now is working because I request my hosting server to restore a backup with the last version of joomla but if I try to update the version the front end load in just bank page.
    If I change the template I can load some content but with Oyster no.
    I hope this is enough info…

    Thanks!
    Emilio

    #14040

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Any news about it?
    Thanks!

    #14053

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, are you using latest version of the template? And please make sure that your server using PHP version greater than 5.6
    I’ve updated to Joomla 3.7 from localhost and there was no errors.

    #14061

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Hello!!
    You can check now. Maybe is a stupid problem, but I am unable to detect.
    I upgraded to PHP 7.0 and Joomla 3.7. I installed all the components and the template of your latest release of Oyster in case I am outdated but I think no.

    Upgrade to PHP 7 was smooth and no problem to load the page.
    Upgrade to Joomla 3.7 make the pages looks blank.

    I don’t know if you can take a look, if not I need to order a restore of the backup again! 🙁

    Let me know something as soon you can, please.
    Thanks!!

    Emilio.
    P.D If you change the template the page loads.

    #14063

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    I need to request to restore of the backup as I have the page down a full day.
    Just to inform you that when you access the page maybe is working as I need to revert to Joomla 3.6.5 as I can’t stay with the web down for more than one day.

    I take with my hosting and they suggest that maybe the problem is with a CSS of the template that don’t let to write the content in the screen. No idea about this, just tell you in case can help.

    I will proceed to open a ticket to restore now.
    Let me know if you can see the problem.

    Thanks,
    Emilio.

    #14128

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Hello, Joomla 3.7.2 released and I am still stacked on 3.6
    Could you check what could be the problem?

    Thanks!
    Emilio.

    #14131

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, Could I update your site to Joomla 3.7.2 to check ?

    #14140

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Upgraded and worked!!
    Did you change something?

    Thanks!

    #14143

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    Checking all the web I noted that I can access to the items of K2. Is the same problem. When try to edit the item, I get a blank page.

    I used EasyBlog to make new posts and works Ok.
    Do you think is related?

    Thanks.

    #14149

    CTHthemes
    Keymaster

    I didn’t change anything.

    #14986

    emilio_n
    Participant

    Support Expired

    For sure fixed with Joomla 3.7.X Thanks in any case!

    #16024

    fap5024
    Participant

    Unknow

    Hi
    I am responding to this topic since I cannot create one of my own – any button would be great…
    I have the same problem as Emilio with
    – Joomla 3.80
    – Azura 2.30
    – K2 2.80
    – PHP 7.1.2
    – Oyster
    https://www.markuszuber.com

    All pages in K2 are blank. If I save them, they are blank in the frontend as well. So, if I want to have a working website, I have to go back to may latest backup – but cannot add any content anymore.
    Any help would be highly appreciated

    #16026

    fap5024
    Participant

    Unknow

    it was the PHP Version: 5.6 is working, 7.1.2 is not.
    Who is to blame for teh white pages?
    K2 2.8.0 or Azura 2.3 – or Oyster?

    #16037

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi fap5024,
    Please create new topic with your site admin + ftp accounts then we will help.

    Thanks.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.