Portfolio not working

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  rolthof89 8 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #17093

    rolthof89
    Participant

    Support Expired

    Hi,

    The portfolio is working fine with the default items (from quickstart) but when i add my own items they do not show on the page. The tags are showing, just not the item itself. See attachments. The new custom item has exactly the same settings as the one from the quickstart, so i don’t understand why it does not show?

    Thanks!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #17112

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please edit the portfolio item to add it an image on Image tab.

    Thanks.

    #17127

    rolthof89
    Participant

    Support Expired

    I did, also when i change the picture for an excisting item, it disappears from the portfolio…

    #17128

    rolthof89
    Participant

    Support Expired
    This reply has been marked as private.
    #17131

    rolthof89
    Participant

    Support Expired
    This reply has been marked as private.
    #17137

    CTHthemes
    Keymaster

    Is it working: http://prntscr.com/haphvk ?

    #17144

    rolthof89
    Participant

    Support Expired

    Sorry, no that’s the old website.. please check http://test2.ffoberwil.ch

    #17155

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, the problem was fixed with Cashemir New -> Portfolios Grid element.

    #17161

    rolthof89
    Participant

    Support Expired

    Thanks!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘Portfolio not working’ is closed to new replies.