Problems on parallax onepage site section

Home Forums WordPress Theme Lambert – Restaurant / Cafe / Pub WordPress Theme Problems on parallax onepage site section

This topic contains 16 replies, has 3 voices, and was last updated by  CTHthemes 1 month, 1 week ago.

Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #19988

    ldtfr1
    Participant

    Supported

    Hi, I’m having some problems with the parallax section. The setup’s ok on Visual Composer. However, there’s a problem on the section, on the firt time that the page loads. The 2 lasts parallax sections just does not work, and the contact section does not appear correctly.

    The url is: https://www.focacceitaliane.com/onepage-slideshow/.

    #20039

    Alma Viki
    Moderator

    Hi,

    Please send to us your wp-admin account, We will help you check this issues.

    Thanks

    #20051

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20106

    Alma Viki
    Moderator

    I’ve collated between your backend and your front-end, seeing that everything matches up.
    I also see the parallax on the 2 lasted section(I NOSTRI CONTATTI + Dove Siamo) work fine at the first time load page.

    Can you send us the detail of issues?

    Thanks

    #20156

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20178

    Alma Viki
    Moderator

    Hi,
    I’m afraid that caused by Autoptimize plugin, that makes all js/css is minified => This is reason of issues.
    I have tried to upload origin theme and saw it’s fine.

    Can you help me re-check it?

    Thanks

    #20205

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20216

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20217

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20269

    Alma Viki
    Moderator

    I’m afraid that your customize is caused this issues.
    Now the new theme hasn’t this issues. You should recheck carefully one again before continue your customize.

    Then send us the feedback one again.

    Thanks

    #20334

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20600

    Alma Viki
    Moderator

    Sorry @ldtfr1, My bad.
    I have sent your questions to my boss, and he said: you should use plugin Keep the Cache, because Gmap Library can’t load perfect at the First time.
    If we delete cache on our demo, you will see we are same.

    Hope this help.

    Thank you

    #20650

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20676

    Alma Viki
    Moderator

    Hi Danilo,
    I mean if you use the plugin that will help you keep the cache, at the first time your map can’t be shown fine, but in the next time I think it will be improved.

    Now I can’t access to your site with account above, it is wrong.

    Thanks

    #20701

    ldtfr1
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #20726

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi ldtfr1,
    Now I can access your site but it’s empty: http://prntscr.com/jge028
    So how can I see the fully site?

    Thank you.

    #20731

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please download the attached file bellow and extract it. Copy scripts.js file to \wp-content/themes/lambert/js/ folder

    Thanks.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 17 posts - 1 through 17 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.