Logo not updating with serious formating issues

Home Forums Joomla Templates im Event – Event & Conference Joomla Template Logo not updating with serious formating issues

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  Supporter 3 years, 4 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2821

    sheerazmughal
    Participant

    Unknow

    hello there,
    i have just purchased your theme and here is the url http://www.genxcloud.com , if u can see the logo text has some serious formating issues with ur quick start instalation and even i updated the logo with my own logo image its not appearing there. i really appreciate your earliest response. You can have admin panel username and password if u want.

    Thanks
    regards

    #2822

    sheerazmughal
    Participant

    Unknow

    Dear Author,
    following is the difference in multipage.php file

    html part running in the demo on your own domain related to the logo
    <!– Logo –>
    <div class=”logo”>

    <span class=”fa-stack”>
    <i class=”fa logo-hex fa-stack-2x”></i>
    <i class=”fa logo-fa fa-map-marker fa-stack-1x”></i>
    </span> im Event

    </div>
    <!– /Logo –>

    and here is what i got inside my templates header folder folder in multipage.php
    <div class=”logo”>

    <span class=”fa-stack”>
    <?php echo $logo;?>
    </span>

    </div>

    Following lines of code are missing in my multipage.php version of file
    <i class=”fa logo-hex fa-stack-2x”></i>
    <i class=”fa logo-fa fa-map-marker fa-stack-1x”></i>

    which is causing a problem please make sure that the version of files available to download from envato is the latest?? if it is then please give me a fix so that i may procceede further. I really appreciate your earliest response and request for the same.
    thanks
    Regards
    Sheeraz

    #2827

    sheerazmughal
    Participant

    Unknow

    am still waiting pls….

    #2830

    sheerazmughal
    Participant

    Unknow

    Dear,

    i have hard coded the image in my

    templates/imevent/layout/header/multipage.php

    file like this

    <!– Logo –>
    <div class=”logo”>

    <span class=”fa-stack”>
    <i class=”fa logo-hex fa-stack-2x”></i>
    <i class=”fa logo-fa fa-map-marker fa-stack-1x”></i>
    </span>

    </div>
    <!– /Logo –>

    because your native code was not working when i tried to change from template manager and in addition there were missing few lines of code as well
    <i class=”fa logo-hex fa-stack-2x”></i>
    <i class=”fa logo-fa fa-map-marker fa-stack-1x”></i>
    so i copied it from ur demo installation on ur servers and pasted them in multipage.php there but please give me the proper solution to this issue.
    I really appreciate your response in this regard.

    Thanks

    #2831

    Supporter
    Moderator

    Hi, sr for delay, please give us your admin panel account, we’ll fix it for you.
    Thanks.

    #2857

    sheerazmughal
    Participant

    Unknow
    This reply has been marked as private.
    #2860

    Supporter
    Moderator

    Hi,
    I have just fixed for you,now you can go to Template Manager and edit logo image, logo width, logo height.
    Thanks.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Hello! CityBook version 1.2.7 was released. Bulk Import Add-On, OpenStreetMapView Details
+