Video in the Listings from Youtube hidden!

Home Forums WordPress Theme CityBook – Directory & Listing WordPress Theme Video in the Listings from Youtube hidden!

Tagged: ,

This topic contains 19 replies, has 2 voices, and was last updated by  CTHthemes 12 hours ago.

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #27778

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    I can’t make the video from Youtube to show in the listings. Although I write the link in the form nothing shows!

    #27794

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, please send me the listing page and wp-admin account to check.

    Thank you.

    #27843

    mariapapaz
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #27887

    CTHthemes
    Keymaster

    I am sorry, but where is the video on listing page?
    And please make sure video link is correct format.

    #27913

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    Please go to the listing “Europlan” for example. Preview the listing from the frontend. Then go Backend. In the Header Media, check Video Background. Preview it.You will see that the video is starting to play in the header, but the problem is that the details the text and the i-frame from the main subject of the listing dissapeared!!!

    Check Carousel and it will appear again. Then check Background image and it will dissapear one more time.

    Now in the Content Widgets I copied the link for the Youtube video the same way as above “eD5_snHCzTI” nothing appeared, I changed it to “https://youtu.be/eD5_snHCzTI” the same, tried “https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=eD5_snHCzTI” the same results! No video on the frontend!
    I can’t understand why! Please help!

    • This reply was modified 1 week, 1 day ago by  mariapapaz.
    #27927

    CTHthemes
    Keymaster

    It’s strange. So I need your ftp account to check.

    #27928

    CTHthemes
    Keymaster

    I’ve now fix the content video widget by delete your incorrect background image. http://prntscr.com/lqdyxy

    #27938

    mariapapaz
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #27940

    CTHthemes
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #27942

    mariapapaz
    Participant

    Supported
    This reply has been marked as private.
    #27964

    CTHthemes
    Keymaster

    Please check, edited code doesn’t take effect on the site.

    #27980

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    I am sorry what do you mean? What to check?

    #27985

    CTHthemes
    Keymaster

    I meant, edit file from the ftp area doesn’t take effect to discoveragiosnikolaos.gr site. (Even delete code then wait 10+ minutes or delete caches )
    So please check if the ftp account connect to correct site folder?

    #28022

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    Ok I fixed it and tested now it is working just fine.I mean your credentials! You were editing the mirror-site!!!
    In Filezilla I use these settings and it is working fine! See the sceenshots. In the screenshot 2 I captured the folders and files that exist is the site’s folder. If they are different then there is a problem again!
    (I forgot to tell you that in the mirror-site now the video is working. So your editing was right.The only problem that remains is that when you choose the Video Background for Header then the i-frame and the text from the main body of the listing dissapears! Of course this site will be erased in the future. Can you please correct and the main site?)
    I am sorry for the inconvenience!

    • This reply was modified 5 days, 6 hours ago by  mariapapaz.
    • This reply was modified 5 days, 6 hours ago by  mariapapaz.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #28045

    CTHthemes
    Keymaster

    Hi, it’s working: https://discoveragiosnikolaos.gr/?listing=europlan
    http://prntscr.com/lrsi8o
    Please delete your browser and check.

    • This reply was modified 4 days, 11 hours ago by  CTHthemes.
    #28078

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    The video and the background image in the header is fixed!! Thank you!
    The problem is the same when I want the video to be displayed in the middle of the listing! Check it out!

    #28082

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    I found out that the same problem exist and in another listing. Please visit “Ancient Town of Lato” and you can see that when you disable video then the details appear again! When you enable the video it disappears! I haven’t register other videos in my listings. The same think will happen in listings when I will add it later?

    • This reply was modified 1 day, 20 hours ago by  mariapapaz.
    #28096

    CTHthemes
    Keymaster

    I’ve deactivated Toolset plugins then the problem is fixed.

    #28109

    mariapapaz
    Participant

    Supported

    I am very sorry but the problem is the same! I didn’t activated nothing but in the listing Europlan the video is working only if I enable it in the header!
    One more think.This is very strange! If you visit the listing “Ancient Town of Lato” there you will see that the video is working!!! If you change the language and go in the same listing in Greek the video disappears! I don’t know where is the problem but you have to solve it otherwise tell me if there is a plugin that it needs to be erased!

    #28118

    CTHthemes
    Keymaster

    It’s working on both English and Greek language: http://prntscr.com/ltcjed

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Hello! CityBook version 1.2.7 was released. Bulk Import Add-On, OpenStreetMapView Details
+